Iratkozzon fel hírlevelünkre

JÁRMŰIPAR

A rétegelt lemezek egyik jelentős felhasználási területe a járműfelépítmény-gyártás. Ide sorolhatjuk a teherautók, autóbuszok, vasúti járművek, utánfutók és egyéb haszongépjárművek felépítményének gyártását és szervizelését.Erre a célra az úgynevezett ipari rétegelt lemezeink széles választékát kínáljuk.
A felépítménygyártásban kizárólag a víz- és főzésálló ragasztású lemezeink beépítését ajánljuk. 
A fenolfilmbevonattal ellátott lemezek még fokozottabb víz- és kopásállóságot biztosítanak a felhasználás során.
A sima bevonatos lapokat elsősorban a rakterek belső oldalburkolására, míg az egyoldalt csúszásmentesített lemezeket a rakodó felületek kialakítására használják.
A standard, sötétbarna színű csúszásmentesített lemezeken túl igény esetén számos más színű és mintázatú bevonattal ellátott terméket tudunk kínálni.
A gazdaságos felhasználást segítik elő a tábla- és vastagságméretek, valamint a felépítés széles választéka, illetve igény esetén egyedi méretek gyártásának a lehetősége. A nagyobb táblaméretű, ún. Gigant lemezeink segítségével már egy táblából is megoldható a rakfelületek toldásmentes burkolása.
Az iparágban használatos lemezek nagy részét folyamatosan, raktárkészletünkről tudjuk biztosítani.

Tekintse meg termékeinket és kérjen ajánlatot vagy forduljon illetékes szaktanácsadó munkatársunkhoz.
/Ajánlatkérés esetén - figyelembe véve az idejét, kényelmét és pénztárcáját - az Önhöz legközelebb talalható viszonteladónkhoz irányítjuk, ahol kérje a Pannon Falap-Lemez termékeket./
 
Telefon: +36-23-313-180
Fax: +36-23-313-181
Cím: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 7. /Vendel Park/
 
 
  

©Pannon Falap-Lemez Kft 2017